Real Putyur Creative Commons License 2014.12.26 0 0 25660

Nagykepuseg nem volt benne, csupan annak furcsallasa hogy a legalapvetobb fogalmak ismerete nelkul vakon ledegradalsz valamit. Nagyon sajnalom, ha te ezt lehulyezeskent fogtad fel. (Nem mindenki hulye, aki esetleg hulyesegeket ir/mond - ha talan ezt a felmondatomat akarnad felremagyarazni.)

Mint mondottam volt, nem akarok senkit megteriteni. Csak ne nyilatkozzunk olyanrol (legfokeppen ne negativan) amit egyaltalan nem ismerunk. 

 

Nem tagadom, hogy lenyegesen kevesebben hasznalnak Linuxot mint Windowst (bar nem latom ennek hatranyat). Ennek egyszeru magyarazata van; a jatekokat Windowsra fejlesztik, tehat a gamereknek nincs valasztasi lehetoseguk. Ezek lobbierdekek, es a Linux kozosseg nem tud es nem is akar tenni ellene. Az viszont vitathatatlan, hogy a kulonfele Linux disztribuciok sokkal stabilabbak es megbizhatobbak; raadasul tulnyomo reszuk teljesen ingyenes; a bennfoglalt komplett irodai programcsomaggal, kep/hang/video-manipulatorokkal, DVD-szerkeszto/iro programmal, kulonfele lejatszokkal, stb. egyetemben. 

Előzmény: maxell_UD (25659)