W211 E320 CDI Creative Commons License 2014.12.26 0 0 348140

Jó reggelt Mindenkinek! (köszöntem, ez már nem marad el :-D)

 

Urak! Karácsony van, biztos, hogy "vitatkozni" kell felesleges dolgokról? Igaz, ezt a kérdést fel lehetne tenni az év bármely napján :-) Ez egy nyílt fórum, ide bárki, bármikor (magamat is beleértve) beírhat, itt kérdezhet (igen, 25-ik alkalommal is ugyanazt a kérdést feltéve).

Ha valaki "fiatal" e téren, akkor én az vagyok, hisz' még csak egy éve gyarapítom a Mercedes tulajdonosok táborát, ill. ha valaki keveset tud itt lenni aktívan, akkor az is én lehetek, de ettől függetlenül nagyon szívesen olvasgatom napról napra a Fórum történéseit. Függetlenül attól, hogy műkedvelőként néha értem is amit írtok, biztos vagyok benne, hogy én soha nem állnék neki pl. az ominózus csatlakozó cseréjének, mivel mind a szerszámaim, mind az egyéb lehetőségeim erősen korlátozottak, de ettől függetlenül érdekel a történet.

 

Természetesen lehetőség van Fetitaco által javasolt "beugratós kérdésekkel" kiválasztott fórumozásra is, ezt hívják zárt fórumnak, ill. közösségnek. Megvan annak is az előnye, ill. hátránya.

 

Én személy szerint örülök, hogy ez a Fórum ekként működik, remélem, ez így is fog maradni! :-)

 

Még egyszer kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

 

Üdv,

Zs.

 

P.S.: "Becsüljétek az arra érdemes családtagjaitokat és barátaitokat, az élet túl rövid ahhoz, hogy haraggal teljen".