hópeugárduc Creative Commons License 2014.12.25 0 0 9872

ki mondta hogy örök életű? és előzőekhez visszakapcsolva ki mondta hogy 10000 ft-ért?

mindenesetre gondolom már hallottál arról,hogy ugyanarra a célra gyártott termék és termék között szokott lenni különbség még márkán belül is? Hozzak neked példát olyan területről amihez én értek? Nyilván nem kell....

Viszont a kérdésemet azért tettem fel itt,mert arra számítottam,hogy itt megfordulnak olyan emberek,akik velem ellentétben értenek az állófűtésekhez. Nyílvánvalóan nem azért kérdeztem az alkatrészutánpótlásró sem,mert örökéletű kazánt szeretnék 5forintért,csak bölcs módon nem akarok egy olyan szarba belenyúlni,ami már akkor is egy fos volt,mikor a mérnök a ceruzáját el kezdte hegyezni. Lentebb pl már írtatok vmi ventúri  modellekről,amik gyárilag szarok. Remélem nem vagyok egy hülye marha,hogy az ilyen szarokat a hozzánemértésem ellenére is el akarom messziről kerülni oly módon,hogy megkérdezlek benneteket.  Persze eddig sokra nem jutottam,mert annyival vagyok csak beljebb,hogy ne akarjak már örökéletűt venni,meg pláne ne 10000ftért,meg amiket én itt össze hordtam,az mind hülyeség. Persze ez a sikertelenség bele volt kalkulálva,mikor írtam ide,uh nem kár ezért a pár billentyűlenyomásért. De hogy egy kicsit világosabban fogalmazzak,arra számítottam,hogy vmelyik értelmesebb írd egy olyan választ,hogy pl:

 

figyelje szerintem keresd ezt meg ezt a modellt ezzel meg ezzel a típússzámmal mert az qvára bevállt vagy még ez a két másik is jó lehet ebben meg ebben a kiadásban és kb ezekre a dolgokra figyelj oda.

 

na így nézne ki két-három értékes információval megtöltött sor! fizessek ezért vkinek 3000 ezret pl tanácsadás címén? én tudom,hogy a tudás mögött sok befektetett idő és pénz áll,és nem sértődnék meg emiatt!

 

Na és végezetül bocsánat a hangvételért mindazoktól,akik nem szellemifogyatékosak és még segítőkészek is!

 

Ja és minden állófűtés fun-nak Boldog Karácsonyt és jégmentes szélvédőt kívánok :)