szicsu1007 Creative Commons License 2014.12.21 0 0 7805

Működik!

Megosztom, hátha másnak is jól jön.

Kaptam kölcsön egy UPC-s barátnőmtől egy mediacardot. Mivel nála úgysem működött (mert a TV-je nincs benne a kompatibilitási listában:-( ), elhoztam egy UPC-s lakásba a kártyát. Először egy olyan TV-be dugtam be (UE40EH5000WXXH), amelyik kb. egy évvel ezelőtt még UPC-n lógott (kártyával - és működött, bár akkor még nem volt benne a listában, ma már benne van), csak a gazdi közben átment DigiTV-hez, havi 5000 Ft "nyereséggel", optikai kábelhez, 30 MBps helyett 100 MBps (de ez most irreleváns).

És láss csodát, a "Kábel" és "digitális" hangolás szépen hozza a csatornákat, miután "beazonosította" a kártyát. Apró bosszúság, hogy barátnőm nem kért a UPC-től HD-t, így csupán M1, M2, Duna és Duna World jönnek HD-ben - de így is sokat javult a helyzet, mert eddig ezen a TV-n UPC analógot néztünk:-(

Tehát a lényeg: a UPC mediacard működik egy másik kliensnél (már két órája élvezzük).

De azért kellene egy kis segítség:-) Mivel "egyesekkel ellentétben" én nem 40 éve vettem át a villamosmérnöki diplomámat, hanem 46 éve, már elég nehezen igazodom el ebben WWW világban. Szóval van itt egy másik Samu TV (UE32EH5300WXXH), ami azt válaszolta, hogy nem sikerült beazonosítania a barátnőm UPC mediacard-ját. Pedig a TV maga ott van a kompatibilitási listában, de lehet, hogy valami szoftver verzióval van a baj. A TV azt írja ki, hogy "001026" a verzió, a UPC meg T-MST 10PDEUC-1014.2 verziót szeretne. Furcsa, hogy ez a kettő "nyomokban" sem hasonlít egymásra. Van némi fogalmam a "letöltjükaPCre - áttesszükapendrivera - bedugjukaTVbe - elindítjukafrissítést" módszerről, de most jól jönne egy kis segítség:-)

Ha nem vagytok MOST ébren, Kellemes Ünnepeket!

Előzmény: Teo papa (7800)