Schaf Creative Commons License 2014.12.21 0 0 11291

Előrehozom, mert az olvasás sokaknak nem megy...




....következzék egy kis magyarázat neked és a többi "baszok fizetni a szoftverért, majd letőtöm a cuccot a netről" felhasználónak.

......
....
Összefoglalva, egy hatalmas katyvasz alakult ki a hardver és op-rendszer piacon. Hogy ez kinek a hibája, abba ne menjünk bele, de az NNG nem véletlen nem folyt bele az Androidos fejlesztésbe az elején. Nem akarta a support kapacitásának 99%-át a hozzád hasonló kérdések megtippelésével tölteni...   Igen MEGTIPPELÉSE, mivel a "teló" elég spongyola megfogalmazás. Fogalmunk nincs, milyen szoftver verziót, milyen vason futtatsz, és még egy halom dolgot nem tudunk.


Te és természetesen az esetleges vásárló viszont azt várnád, hogy választ adjanak a kérdésedre...   ismered a viccet, hogy "hány éves a kapitány"??
Mert kb. ezt kérdezted. Plusz megfejeled a dolgot azzal, hogy a tudj isten milyen készülékről lopott szoftvered mellé, még esetleg egy skint is használsz (99,9%-ban biztos vagyok benne), ami pedig végképp lehetetlenné teszi a GYÁRI MŰKÖDÉS ismerete alapján a hiba okának megtalálását.


Kb. mintha egy sufnituning szervizben agyon gányolták volna a kocsidat, aztán bevinnéd a márkakereskedésbe, hogy mondják már meg miért van furcsa hangja, de a motorháztetőt nem nyithatják ki....  hogy is képzelik????  Hiszen ez egy márka kereskedés...  mi az, hogy nem gyógyítanak kézrátétellel és nem tudnak hallás és elmondás alapján diagnosztizálni???



Remélem a továbbiakban érthető, ha ilyen kérdésekkel (itt legalább is) nem foglalkozunk. Ahogy szoktam írni: "ott kérdezz, ahol loptad..."

Előzmény: Péterv80 (11290)