kellyboy2006 Creative Commons License 2014.12.20 0 0 38799

Jajj, megint kezdődik  a maszatolás... :-)

 

Az alaptézis az volt, hogy Te különb vállalkozónak tartod magad a többi egyéni vállalkozótól, bár nem így van. Sem jogilag, sem gazdaságilag. Mert ugye az évek számát figyelembe véve, nem túl nagy durranás havi 220 ezer bruttó bevételt elérni... és ha ezt szembe állítjuk a több év alatt kifizetett költségekkel, nem túl reális a nyereség (eredményes működés).

 

A módszered más, ahogy nekem is. De ettől még én nem tartanám magam különbnek, csak talán eredményesebbnek. Például nincs havi járulékfizetésem évek óta, meg nem is lesz még pár évig a tervek szerint.

 

"Kevés vállalkozó nem fizeti ezeket.. és mennyit is tolják a szekeret/hó, hogy ki tudják fizetni? - "

 

Pont erről beszélek, hogy vannak módszerek és lehetőségek, amiket ki lehet használni.  Érdekes módon nekem sem kell fizetnem ezeket, mégis 3-szor annyi a passzívom egy átlagos hónapban, mint Te járulékfizetés mellett, amiről számlát mutattál be. Azokat meg már nem is említem, akik nem főállású vállalkozók...

 

Tanítom, ha esetleg érdekel, akkor január 15-től pályázhatsz a májusi tanfolyamra, amennyiben megfelelsz a feltételeknek.

3 hónap alatt, aktívan a bemutatott összegnek 6-8-szorosa lenne a megtakarításod amit tudsz forgatni és abból lenne valamennyi passzív jövedelmed. (Ahányszor 3 hónap, annyiszor 6-8-szoros összeg ugye a tőkéd. 6 év alatt már azt ki lehet számolni mennyi, mindezt szerződésbe rögzítve, tehát nem belépős szemináriumi motivációkra alapozva)

 

Bár tény, én nem a másokból való haszonszerzésre hajtok és lustáknak(aki példádon látva egy évben kevesebb, mint egy hónapot akar dolgozni csak) sem ajánlott ez a tevékenység.

 

Ez is megkülönbözteti a "hagyományos vállalkozókat" és a nem hagyományosat is az MLM ügynökök személyiségi jegyeitől és érdekmotiváltságától, hogy a hozzáadott értékről már ne is beszéljünk.

Előzmény: Törölt nick (38798)