pinguru Creative Commons License 2014.12.19 0 0 45770

Ha szét akarod verni a vasat, akkor elég kimenni a falu szélére, nem érdemes annyit utazni :)

 

Nem kell túlcifrázni, a helyiek sem viszik túlzásba az offroadot. Egyébként Berat az egyik történelmi városuk, ott kerestünk szállást, a város szélén a lakótelepen találtunk, 10 Euroért, a központban a történelmi városrészben 8 Euro volt, és mondták a helyiek, hogy simán lehet sátorozni is, kb. olyan hely, mint Budán a vár, csak nem annyira felfújt, nincsen "Gulás akció" meg szuvenir sop, csak egyszerűen emberek élnek egy történelmi városrészben, néha arra téved pár túrista, de nem vasziszdasz.

 

 

Mi eleve a hegyekért mentünk, így volt offroad rendesen, a helyiek nem is értették, hogy mi a töknek szenvedünk a járgányainkkal, volt, ahol szamarat béreltünk, mert annyira reménytelen volt a továbbjutás. 

 

Ez a túra nekem pont arra volt jó, hogy a nehezen összekuporgatott pénzemet ne akarjam az EU-ban elkótyavetyélni, inkább tolok egy kövér gázt és olyan helyen tudom kipihenni az éves baromságokat, ahol nem cseszegetnek az EU agymosottak.

 

Meg kell kérdezni a helyieket, hogy hol lehet sátorozni, és semmi gond. Eleve a tengerpart ezerszer jobb mint a horvátoké, plusz nem cseszegetnek. 

Előzmény: korzo (45769)