Mozo66 Creative Commons License 2014.12.18 0 0 18967

Itt nem az ezüstkolloiddal van baj , hanem hogy az amiről azt hiszed ,  hogy ezüstkolloid az valóban az-e ,  milyen a töménysége nem tartalmaz-e más anyagot ... esetleg arzént ciánt ....ólmot   .... mivel nem fogyasztásra szánták . Azt a készítményt amit a vizek fertőtlenítésére gyártottak az adott töménységben akár lehetne is növényvédelemre használni , de azt amit hozol valahonnan egy kannában , hogy ez ezüstkolloid .... hát én nem használnám egész biztos .... de mindenkinek lelke rajta . 

 

A másik . Ha valaki saját fogyasztásra szánja a termékét az permetezheti bármivel egy termelő aki értékesítésre az nem !!!!  Az kizárólag azzal permetezhet ami az adott kultúrában éppen  engedélyezett mivel ellenőrizhetik és igen komoly büntetést vonhat maga után . Még olyannal sem ami növényvédő szer , hatásos is a betegség ellen de nincs engedélye az adott növényen nem , hogy valami fotóvegyszerrel .  ....de mégegyszer írom , a saját ételét mindenki azzal permetezi amivel akarja ...erre nincs jogszabály , törvény .

 

  Ez pont olyan mint a gombaszedés .  Ha összeszeded a gyilkosgalócát az erdőben  megfőzöd a családnak és kiirtod vele a felét azért nem kapsz büntetést , mert baleset volt ha ugyan azt a gombát eladod valakinek  és más családját irtod ki akkor kőkeményen megbüntetnek érte .

 

 

Előzmény: budai2 (18963)