Oechsle Creative Commons License 2014.12.16 0 0 17846

Tisztelt Fórumtársak!

Szombaton, azaz decmber 20-án este 18 órai kezdettel előadást tartok Balatonfüreden a Szent Benedek Gimnázium kóstolótermében (volt Széchenyi Szakközéspiskola). Az előadás során fényképes prezentáció segítségével mutatom be a bádeni borvidéket, a rezisztencianemesítést, az ökológiai szőlőművelés lehetőségeit, a freiburgi borászati kutatóintézetet, vázolok néhány kutatási területen elért szakmai sikert. Az előadás témáihoz a bádeni borrégió borait prezentálom, az bemutató után pedig mindenkinek lehetősége nyílik 15-20 különböző német bor megkóstolására. A borkorcsolyákról és az ásványvízről gondoskodunk. 

Mind a részvétel, mind pedig a fogyasztás díjtalan!

Kérem azonban, hogy december 18-ig (csütörtök) jelezzen vissza a részvételi szándékáról, hogy a létszám tekintetében tudjunk felkészülni az estére. Felhívom továbbá az esten bort fogyasztók figyelmét, hogy a biztonságos hazajutás feltételeiről maguk gondoskodjanak.

A 10 éves nemzetközi tanulmányaim során szerzett tapasztalatok továbbadása a célom, amivel a Balatonfüred-Csopaki borvidéken gazdálkodó borászatok közötti szorosabb összefogást erősíthetem.

Szeretettel várom szombat este!

 

Gyukli Krisztián


info@gyuklipince.hu