Octi19 Creative Commons License 2014.12.16 0 0 497

Igen, használtam. De a korrektség jegyében meg kell jegyezzem, hogy most nem használom, de ennek inkább lustasági okai vannak, és tervezem ismét, hogy legalább télen ismét használom.

Én mást nem használtam, és a spurira is nagyon sok rábeszélés kellett, mert nem az a fajta vagyok aki komolyabban hinne az univerzális anyagokban. Ez annyira így van, hogy még WD-40 sem volt itthon nagyon sokáig. ...és persze most sem lettem hívő sem a spuri sem a WD-40 tekintetében, de kipróbáltam ezeket és nem csalódtam bennük.
Az autó amiben a Spurit használtam egy 2007-es Skoda Octavia 1.9 TDI és kb 1300km van hátra neki a 300 ezredik km-éhez. A spurit valahol ~80 és ~180 ezer között használtam. Az egyetlen bizonyítéknak is felfogható dolog ami esetleg a spuri hasznát jelentheti az egy zöldkártyán és az azt követő műszaki (mert addigra eltörölték a zöldkártyát) mérési jegyzőkönyvének adatai a füstölést illetően. Valahol le is írtam a pontos "K" értékeket de most nem találom. Szóval drasztikusan kevesebb lett a spurival mért "K" érték mint a kb 50-80 ezer km-el hamarabb (de azért már akkor is 2 éves és kb 70 ezret futott) spuri nélkül mért "K" érték.

Előzmény: thoroughbred (496)