gibbonpitti Creative Commons License 2014.12.15 0 0 9765

az otthon beépítők 2/3-ada belefut ezekbe aztán meg csak locsolja a lóvét.....de már kezdek leszokni a másik meggyőzéséről...igazuk van a többieknek akik óvtak ettől.mindenki a saját szerencséje kovácsa.

 

szeretik az árat előtérbe helyezni és nem látják az erdőt attól a bizonyos fától.

 

mai példa:embernek behalt a galaxy-van a d3wz kályha.jött hozzám.mondom csak webot tudok a helyére.....azt mondja ok.megbeszéljük az időpontot,nagy nehezen találok neki egyet nov. elején(szept. végén jött hozzám).mondom kéne egy 10es előleg,mert különben nem veszem komolyan....aszongya utal.....azóta is.na mind1.....közben felhív 3 hete h vett kályhát és be is rakná,de megúszott a villannyal.mita hová kössön.mondom ezt telón nem tudom megmondani meg nem is akarom.na a karrierépítő berakta a webot és be is kötötte.....fordítva élből a tápot.bírta is a nagy dióda teljes 3 mp-ig aztán felrobbant.erre ma megtalál,de úgy hívott fel mintha még soha nem beszéltünk volna.eljött,megnéztem.elmondtam h kuka a panel,meg a beépítés is szarul van megoldva.a végén mint a nagy leleplezés:én tehetek róla h tönkrement,mert én mondtam mit hová kell....hozzáteszem semmit nem mondtam.mondom neki h fizettél nekem ezért?ja,hogy nem.....akkor ott az ajtó.....még megpróbált hülyének is nézni.

 

aztán meg este 6kor is hívogat h segítsek neki,mert megfagy a család a verdában.mondtam neki h volt egy nov. eleji időpontja amit eltolt.....

 

 

na ilyenkor mit csináljon az ember????,

Előzmény: Jamalboy (9752)