Nagy Balázs Pál Creative Commons License 2014.12.12 0 0 5151

1 hónappal ezelőtt írtam ezeket a sorokat.Igyekezetem ellenére nem sikerült eljuttatnom a megfelelő helyre a kérdésemet.Vállalva a következményeket,örömmel osztom meg Veletek a film facebook oldalcímét.Remélem örömöt tudunk okozni Mindenkinek,aki kedveli és tiszteli Mr. Lovecraft munkásságát.

 

 

 Sziasztok! Balázs vagyok.Barátaimmal-akik az Ixtlan Artworks filmstúdiót alapították és működtetik-néhány éve elhatároztuk,hogy amatőr filmet készítünk Mr. Lovecraft from beyond című novellájából.Magam rendezőként és az egyik főszereplőként veszek részt a munkában.A filmet 2 éve kezdtük forgatni és mára eljutott a végsőt megelőző fázisba.Még néhány forgatási hétvége van hátra különböző kiegészítő helyszíneken,aztán jönnek az utómunkálatok,és reményeink szerint jövő tavasszal elkészül a végső változat.Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket,kérlek,látogassatok el a film facebook oldalára,ahol szöveges információkat és képeket találtok a film készítésével,történetével,az Ixtlan Artworks filmstúdióval és a szereplőkkel kapcsolatban!

 

Kedves Zombie!Mielőtt felteszem a facebook oldal címét,meg kell kérdeznem Tőled,mint az oldal létrehozójától,hogy ez reklámnak minősül-e,vagy szabadon felrakhatom?

 

Facebook oldalcím:   

                                 https://www.facebook.com/pages/Ixtlan-Artworks-From-Beyond/561107994018659?fref=nf

 

Üdvözlettel:Nagy Balázs Pál