sancibácsi Creative Commons License 2014.12.12 0 0 8564

Ennyi. Igazad van, én elhiszem.

 

Az ilyen mentalitású embereknek nem nagyon érdemes pocsékolni a karaktert. Fölösleges.

Mert, van ez a mondás, nem tudom ismered-e: 'viszket a fülük'

Tehát ők ha megkérdeznek, akkor valójában nem kiváncsiak őszintén a véleményedre! Nem akarják ezt, vagy azt, hallani; ami esetleg az én, vagy a te, vagy mások véleménye. Csak, és egyedül azt szeretnék, hogy énekeljük, mondjuk azt, amit hallani szeretnének!És ha megmondod amit kérdeznek, legtöbbször még köszönöm-re sem futja.

 

És arról ne beszéljünk, hogy valójában ez egy komplett szakma. Nem járda betonozásról beszélünk. Mert annak is csak utána áll neki mindenki, miután eltöltött egy pár órát-napot a keverő mellett. És látta, hogy veszik fel a szintet, hogyan zsaluznak, és milyen arányban keverik a sódert a cementtel. Hogyan kell lehúzni, bedolgozni,egyebek.

Ha valaki nem érti meg, hogy kályhát nem lehet legalább ilyen szintű inaskodás, segédkezés, részvétel nélkül: én biztosan nem vitázom vele tovább.

 

 

És hiába mutogatnak itt a 2007-re, meg bármire! Mert úgy kilóg a lóláb, mint a néger gyerek az eszkimó oviban!

Mert akire itt mutogatnak, (Vackor) az is elment inaskodni! Elment bemutató építésre később: 2008! Kérdezték itt egymást az emberek, hogy mit, hogyan? Persze! De miért? Mert senki sem tudta! Nem volt Magyar O-n lehetőség sem, aki oktatta, bemutatta volna. És amint 2008-ban Helbro eljött, nem mondta, hogy nem! Elismerte, hogy az többet tud, és tanulni szeretne tőle. Mert ez szégyen lenne????

Nem hiszem! Itt sosem mondta senki ezt. Sem meg nem rótta, leírta volna, hogy buta, tudatlan, stb,....

Én ezt a képmutatást utálom, hogy fennhordják az orrukat. Miközben ők viselkednek így, még őkmutogatnak másra. Kérdeznek, de álnéven, mert még a nevét, e-mailját is titkosítja. Rákérdez dolgokra, és úgy érzi neki ez jár! De hogy odamenjen egyenesen, és tanuljon? Hogy köszönömöt mondjon????

Á nem. Ez a legnagyobb képmutatás. Amivel egyedül önmaguknak ártanak az így viselkedők, (és nem nekünk :-) amikor nem látják be, hogy: LÁTNI KELL. EGYSZER LEGALÁBB KIPRÓBÁLNI! Nem! Hanem inkább nekiállnak megcsinálni!

Hát csinálják! :-) Aztán jön a cumi, a pofára esés! :-))

Hogy befüstöli a lakást! Minden nap korholja az asszony: már megint befüstöltél!!!!! Kiszellőzteti az összes meleget a füsttel. Ha melegít egyáltalán, mert van aki 40-50 kg fával tudja egyáltalán felfűteni. :-(( A kályha szétnyílik, megszakad. A sütőben meg sem barnul a liszt, használhatatlan. Csak kormolni jó! :-). Vagy lehet be sem indul, tehát tüzet sem tud gyújtani benne egyáltalán! Soroljam még?

Nem érdemes. Nem is fogom; én legalábbis biztos.

Aki megérti, az megértette. Aki meg mást vádol nagy mellénnyel, és valójában ő öltötte ezt magára, annak meg hiába. Had csinálja. :-)

Ez a fórum ebből a bűvös körből nem tudott még kilépni, évek óta. És nem is fog sosem. Mert mindíg lesznek ilyen beállítottságúak.

 

Én csinálom már egy pár éve, és nem a második kályhámon vagyok túl (és nem is az elsőn :-)

De eszembe nem jutna, hogy ne tanuljak, kisérletezzek tovább. Hogy ne próbáljak ki új megoldásokat, anyagot, technológiát. Hogy ne lenne bennem vágy tovább, előre lépni.

És azt gondolni, hogy én tudom a világon a legjobban, hogy én már senkitől sem tudnék tanulni? Ilyen is volt már itt :-)) De én pl. nem gondolnám magamról :-)

Előzmény: BSzTom (8557)