Draganovic Creative Commons License 2014.12.09 0 0 18814

Nekem szinte mindig VW csoportos autoim voltak mindig nagy dizelek ,sosem erdekeltek a francia autok ,de tenyleg soha !

 

Egy honapja vettem igazabol Insignia,mondeo vagy mazda 6 kombikat nezegettem!

Aztan meglattam egy 508 SW -et egy kereskedesnel majd elajultam a formatol ,egy 2008 as octavia kombi 1.9 pdtdi utan ultem at kiprobalni ,hat mintha egy urhajoba ultem volna at az a kenyelem az a letisztultsag az afelszereltseg ,azt mondtam ha bele doglok is nekem ilyen lesz !

 

Nezegettem a hasznal.....hu-t talaltam tobbet is 20 km-en belul 3.2-4 millioig volt a szoras!

Volt egy szurke ami az enyem lett active felszereltseg napfenyteto rengeteg extra nagyon jo allapotban 3M.365 ezer ft -ert!

2 honapja ott allt mert ebben nem volt navigacio es az 5 db kozul ez maradt meg mert  mindig a Navi-sakat vittek 3.5 M -rol indult azt levittek akcioba 3M365 ezerre lealkudtam 65 ezret es mar ment is a VAM-ra rendszamert Franciabol hoztak eleg sokat allt vagy 10 honapot!

 

A szepseg hibaja annyi volt hogy a hatso lokharito serult volt esetleg le is csereltek mert ujra volt fujva es az Active -hoz jar hatso parkolo radar es amit feltettek lokost azon nincsenek szenzorok igy valoszinu egy acces felszereltsegu lokoset kapta!

A merevito vas vagy lemez nem serult csavarok gyariak rajta a festes kulcsot nem ertek es semmi jele javitasnak!

Igy ez valami kisseb parkolasi serules lehetett!

Masban mindenben megfelel a Acces felszereltsegnek!

 

Minden szurot es olajat lecsereltunk plusz vezerlest es az adalekanyagot feltoltottuk meg volt benne talan egy vagy 1.5 liter a 85 ezer km futasahoz aranyosan maradek adalekanyag!

 

Most jonnek a hatso fekbetetek es tarcsa csere kopott gyari volt rajta ez is egy jo jel a km futas vegett a gyari kb 100 ezerig birja ,de 80 nal mar erosen kopott!

 

Meg van a valtonal egy kulso specialis muanyagbol keszult talan munkahenger vagy tomites ami mar ereszti az olajat egy picit az is cseres es utana kesz egy jo darabig nem kell hozza nyulni!

Ha ezeket beleszamolom meg igy is megallt 3.6 M -benmax 3.7 meg igy is egy jo vetel volt!

 

A vw csoportos autok egy jo franciahoz kepest eleg fapadosok mind futomuben mind felszereltsegben vagy kenyelemben persze azonos kategoriaban!

 

En nagyon Peugeot Fan lettem sosem gondoltam volna!  :)

 

Amugy kosz a segitseget!

 

A Peugeot 508 forum teljesen halott!

 

Neked 407-ed van?

Előzmény: szilagyig31 (18813)