Fefe írta Stihl szervízes vagy. Pont Te kellesz most nekem.
A kéken írtam, hogy volt egy Ms180-as egycsavaros karbis gép nálam, és karbi problémás.
Az az egy csavar csak az alapjáratot hivatott állítani, de abszolut nem reagál rá. Ha kivettem a csavart, akkor pörög mint a bolond, és csak éppen visszakapattam, már meg is állt.
Szét szed, áztat, féktisztítóval kifúj. Jobb lett a helyzet, hidegen már van alapjárat, de kb 2 perc használat után már nincs alapjárat, sokat kap.
Beszéltem helyi Stihl szervízessel, nem dícsérte ezt a karbi fajtát. Azt mondta egy ultrahangos tisztítást megpróbálhatunk, de ha nem lesz jó, akkor karbi csere, ami nem olcsó.
Sajnos én balga anno nem vettem Aldis-Lidlis ultrahangos tisztítót, így az nekem nincs ( egyenlőre)
Te találkoztál-e már hasonló(kk)val, van-e valami trükk, vagy tényleg marad az ultrahangos próbálkozás.
Emberünk szigorúan piros Stihl olajjal használta, abból viszont jó sokat, biztos ami biztos alapon. Viszont ritkán használja a gépet, és tényleg kevés üzemóra van benne, talán most kopik le róla az első lánc. Kompót 10 bar van benne, kiput leszedtem, a dugó hibátlan. Gyertya kormos mint állat.