Az egyszemélyes, elfogult, egyoldalú eljárás minősít, ahogy engem az erre adott reakcióim.
A topikot a 11 év után immár rendszeressé vált külső beavatkozás és topikot egyoldalúan, az ott évek óta békében beszélgetőket rendszeresen feljelentő rombolja.
Nem mellesleg a topikrombolás, már amennyiben az általam írtak azok lettek volna, (nem voltak azok, hiszen az MH megsemmisült topikban az ezzel kapcsolatos történelmi, társadalmi-politikai háttérrel kapcsolatos állításokra, véleményekre adott VÁLASZ a vitaindítóval és az abban résztvevőkkel sem lenne offtopic) azokra a hozzászólásokra is vonatkozik, amelyekre válaszoltam, és amelyek az általad törölt hozzászólásaimra válaszként megszülettek. A tegnapi napon azonban - egyoldalú és elfogult módon - csak az én hozzászólásaimat kerültek törlésre, amivel bebizonyosodott a cenzúrázásomra adott indoklásod komolytalan volta és az egyoldalú elfogultság.
A lehiggadás és a megfelelő kommunikáció igénye - a hatalmi pozícióink különbözősége ellenére - kölcsönös elvárás (lenne).
Ahogy a hatalmi pozícióikkal (vissza)élőkkel szemben az egyenlő mérce és a fórumon beszélgetőkkel szemben a mások véleményének, személyi integritásának tisztelete és a tárgyszerű vita is.
A zindex fórumain eltöltött másfél évtized alatt megértem már párszor ennek hiányát és a cenzorok durva elfogultságával is szembesültem - a polidilin.
Ezen a topikon ez kétségtelenül újdonság számomra.
Továbbra is ragaszkodok a történtek kivizsgálásához és elfogultságtól mentes megítéléséhez ennek a cenzori ámokfutásnak.