Éhesló Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1246

A kézzel vezéreltségedre, elfogultságodra és a válaszaimat kiváltó hozzászólások (előzmények) érintetlenül hagyására, az ezekre adott válaszaim sorozatos és tendenciózus törlésére, a válaszaimra adott viszontválaszok szintén sértetlenül hagyására ez szerintem nem elfogadható válasz.

A sértettségedet jelzi a szóhasználatomon való lovaglásod, aminek a történtek fényében NULLA jelentősége van, azon túl, hogy magadat nem tartod annak, aminek én tartalak már az első - nem kevésbé egyoldalú és elfogult - beavatkozásaidat követően.

Nincs okom ezen a véleményemen változtatni.

A fórum 11 éves történetében a mostanihoz hasonlóan elképesztően primitív  és egyoldalú cenzori tevékenységre még nem volt példa, becézd ezt akárhogy a feljelentő sokadnickes cimboráddal együtt, aki már korábban is rika néven próbálta a hatalmat átvenni a topik tematizálása kapcsán. Ezt a szintén hosszú évek óta itt beszélgető, vitázó topiklakók és a moderátorok is elvetettek és visszautasították. Fenntartva a be nem avatkozást, vagy a minimális korrekciókat.

Ezt jeleztem már legutóbb is.

Félreértés ne essék, a feljelentővel közös tevékenységetek eredménye 11 év után annyiban zavar, hogy képtelenség volt értelmes párbeszédet kialakítani arról miként működött itt meglehetősen hosszan egy olyan - egymással nem kevés témában messze nem egyetértő - társaság, amely eddig nem cenzori eszközökkel és külső erővel folytatta le a vitáit, beszélgetéseit egy olyan topikban, melynek címe a elképesztően széles - az MH megsemmisülése okainak, következményeinek, veszélyeinek - körét felölelő 104 ezer hozzászólást bíró hellyé vált, polidilivé züllés nélkül.

Ezt a - szerintem és az ezt pár hónappal ezelőttig 10 éven túl eddig tűrő társaid szerint is - moderált keretek közötti beszélgetés-vita folyamot borítottátok fel egy egyoldalú és durva gyakorlat meghonosításával, tekintet nélkül arra, hogy a fórum lakói - a notórius feljelentőn kívül - erről mit gondolnak.

Megtehetitek, hogy tesztek rá, ki mit gondol, mert a hatalmatok meg van hozzá.

Én pedig megtehetem, hogy ne értsek veletek és a tetteitekkel, hozzáállásotokkal egyet és kérjem az itt tevékenykedő moderátori közösségtől a jogorvoslatot, a tőled független és elfogulatlan döntést ebben az általad a felbujtóddal közösen végrehajtott pártatlanságot és egyenlő mércét mellőző vérengzésedben.

Előzmény: SzótlanJoe (1245)