Törölt nick Creative Commons License 2014.12.07 0 0 10411

Az örökös női mindent túlgondolás... :)

Máshogyan működünk mi férfiak, mint Ti, nők. Szerencsére. Szerencsére?

Miből gondolod azt, hogy zavarná az, hogy a szeme előtt mással is szexelsz? Hiszen ez neki tán erősebb vágya, mint neked. Csak megjegyezném, engem (hozzá hasonlóan) például igencsak bosszantana az, ha kiderülne, hogy a feleségem többször is megcsalt, annak ellenére, hogy izgat a hármas, a többes.

Szerinted miért vetette fel Ő a hármas kérdését?

Amúgy majd minden nő fejében megfordul a gondolata annak, hogy azért hagyná "azt" egy "idegennel", mert már nem szeret... Pediglen általában szó sincs ilyesmiről. Sőt, sok esetben talán jobban szeret, mint éve, öt éve, csak igényli Ő is az új ingereket, s mivel Te magad vagy az érzelem-középpontjában, ezért veled kapcsolatban, téged a centrumba téve akar valami újat, valami izgalmasat, valami mást, valami mindkettőtöknek jót.

 

Ez a "ha te lehettél harmadikkal én miért nem" dolog inkább a nők gondolataiban van benne egy 2ffi+1n játszadozás lehetőségekor.  A férfiak jelentős részénél ez nincs meg. Az már egészen más kérdés, hogy van-e realitása nálatok egy ilyen viszonzásnak? Illetve Te komolyan gondolsz-e a viszonzásra? Talán még érdekesebb, hogy szüksége van-e a párodnak bármiféle viszonzásra, vagy esetleg inkább egy ismétlés tetszene-e neki?

Előzmény: emeseasszony (10364)