fotóriporter Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7317

A piros kabáttal sikerülni fog elvegyülnöd. Remélem, hogy lesz rajtad télapó sipka is.

,-))

 

Egy maratonnál, vagy félmaratonnál is több tíz kilométert futnak és több (tíz?) ezren vannak a résztvevők, így nagyon sokan, nagyon sokat, nagyon sokáig futnak, ez elég sok mindenre lehetőséget ad.

 

Egy maratonnál általában van rá lehetőség, hogy csinálj több féle képet a rajtról a Hősök terén, a futókról az Andrássy úton, aztán valamilyen járművel (kocsi, motor, bicikli), de akár még tömegközlekedéssel (ebben sokat segít a földalatti) is eljuss akár az Andrássy másik szakaszára (pl. Opera vagy Bajcsy sarok) és utána a Duna parton és a hidak valamelyikén is tudsz még képeket készíteni, tudod fotózni valamelyik frissítő pontot, ami üde változatosság a csak futó emberekhez képest és ha ez nem elég, vagy szükséged van a befutóra is, akkor még vissszaérhetsz a Hősök teréhez a befutóra és, ha elég jól időzítesz mindent, akkor még akár a győztest is le tudod fényképezni.

 

Miben lesz ez most más?

-jóval kevesebben lesznek (2500)
-tized olyan rövid táv (3 km)

-más útvonal

-más látvány, környezet

-gondolom ilyen rövid távon nem lesz frissítés sem

-nem találtam az oldalukon infót róla, de gondolom ennyi embert egyszerre elrajtolnak, nem lesznek külön csoportok sem

 

Mivel kevesen vannak és nem is futnak sokáig, ezért nem valószínű, hogy fotós cuccal le tudod majd sprintelni őket, nem nagyon tudsz majd több helyen, több féle környezetben is fényképezni, hogy változatosabbak legyenek a képek. Nem valószínű, hogy lesz rá idő és lehetőség, hogy mászkálni tudj fotózás közben, míg a futók csak jönnek és jönnek. Itt inkább csak arra lesz lehetőség, hogy keresel egy jónak tűnő helyet magadnak, ott megállsz, fényképezel, amíg jönnek, aztán ha van egy kis szerencséd, visszafelé még eléred őket egy második körre és annyi.

Előzmény: PJRT (7316)