Octi19 Creative Commons License 2014.12.05 0 0 16356

Nekem talán könnyebb lesz kicsit... Fura módon kb egy éve jelentkeztek a tünetek és egyre jobban bedurvultak. A bőrgyógyász elküldött góckutatásra és a jobb fölső 1-es fogamon ismét találtak egy cisztát (amit már nyáron egyszer műtöttek!) Most megtalálták a cisztát és szerencsére egyben ki is jött, ami állítólag elég ritka dolog! Ami érdekes, hogy a röntgen nem nagyon mutatott semmit és most csak azért nyitották fel ismét, mert tüneteket produkáltam és nagyon csodálkozott a doki is, hogy ez nem látszott a felvételen.
Drasztikus javulásra számítok, mert már eddig is voltak olyan egyéb tüneteim amik nem nagyon voltak megmagyarázhatóak csak valami eldugott gyulladás mellékhatásaként! Kb két éve az összes ízületem begyulladt és a szteroidos lökésterápiára sem nagyon reagált. Úgy néztem ki mint valami Michelin baba és jó fél évig eltartott mire lelappadt és rendbe jött, illetve még most is vannak olyan ujjperc ízületeim amik nem az igaziak.
Azután egyszer csak jött a PS és erre is azt mondták hogy valószínűleg valami gyulladás lobbantotta be!
Hát most megvan a rohadék és remélem, hogy a PS is (ha el nem is múlik, bár remélem) egy sokkal kezelhetőbb szintre enyhül majd.