kgaboroo Creative Commons License 2014.11.23 0 0 72467

Nem tudom, hogy gyárilag milyet raknak bele. Az enyémben már újkorában ez a sötétebb szürkés darab volt. De nem is ezzel volt a baj hanem azzal, hogy a betétnek nincs tartása és ha max fokozaton szív a ventillátor akkor elhajlanak a lamellák és falsot szív. Így meg semmi értelme. Ha a betétnek volna gumikerete meg tartása akkor biztosan működne a szűrés.

Még sosem volt pollenszűrős kocsim ezért nem zavar ha ebben sincs betét. Az is biztos, hogy alapból a Swiftnek egyálltalán nem jó az átszellőzése. Hogy jöjjön be levegő szinte mindig mennie kell a ventillátornak. Néztem a hátsó levegőkilépőt, működik rendesen de el van dugva a kárpit mögé és így vajmi kevés levegő tud áthaladni a kocsin ha nincs bekapcsolva a venti.

 

Ha ilyenkor télvíz idején beül két személy akkor a sima menetszél képtelen páramentesíteni az ablakot. A lányom kis ezres Swiftjében ventillátor nélkül is elég jól jön be a külső levegő. Az új Swiftnél a torlónyomás nagyon kicsi, ha 120-szal megyek akkor is, ergó a ventillátornak állandóan mennie kell.

Előzmény: hunblack (72464)