Levente Szabo Creative Commons License 2014.11.21 0 2 462

Kedves További Magyar Hang!

 

A hozzászólásodból látszik hogy nem neked szól az írás, ezt a megszólítás is mutatja. Mutass kétlakásos ikerházat 20 alatt Wekerlén, feltéve hogy már jártál ott.

 

Milyen jó állapotú lakások vannak 217 ezer forintos nm áron? 6-8-12 lakásos házban vagy kétlakásos ikerházban, Csak a lényeg mellett mentél el! Most a kaput bezárjuk magunk mögött és onnan senki se ki se be, nem úgy mint a hatlakásos házakban tettük. És ez nem Wekerle-specialitás.

 

Olvasd el mégegyszer az írás, mielőtt hozzászólsz, és értelmezd. Gyengébbek kedvéért oda is írtam hogy a becsült árnak még plusz a 80%-át vették, ami arra hivatott hogy - amit te is mondasz - bebiztosítsák magukat. Na de nem az eleve lehúzott árból. Az illető értékbecslő (de lehet hogy épp te voltál az) szerintem megtalálta az első olyan lakást az ingatlan.com-on ahol ki volt írva az utcanév és elég közel volt. Valami ezek szerint csak ragadt rá az ingatlanközvetítői tanfolyamon. Csak a telefont nem volt hajlandó felvenni hogy megkérdezze az ingatlanost, hogy hány lakásos a ház. Mert mi felhívtuk. Az ikerházaknál (mivel könnyebben felismerhető) nem szokták kiírni az utcát. Így sajnos többet kellett volna dolgoznia az értékbecslésnél 5 percnél.

 

Egyébként az igaz, hogy Budapesten is egyes területek felkapottak, túlértékeltek, úgy mint pl. a XVI. kerület ahova meg én nem mennék annyi pénzért, és ott még metró sincs. Na de ha bedől a hitel és a bank viszi a lakást az akkor az lesz, ingatlan lévén nem megy sehova máshova az a fránya ház!

 

A fentiekkel nem Wekerlét védem, hanem a kontár munkára hívom fel a figyelmet, hogy hogy tudnak egyesek pénzt kérni olyan 5 perces munkáért, amivel évekre vissza tudják vetni az ember, arra kényszeríteni hogy a legnagyobb óvatosság mellett is újragondolja az elkövetkezendő éveit. Tele van az ország ilyen "szak"emberekkel. Vannak helyi adottságok, azt figyelembe kell venni. időt kell rá szakítani mert felelős munka ahogy "felelős" a hitelezés is állítólag. Nem hasonlíthatom össze a cseresznyét a dinnyével ha meg akarom saccolni a dinnye súlyát úgy hogy lemérem a cseresznyét és mondjuk sacc per kb beszorzom - hmm legyen úgy kb- 20-szal. Értékbecslők alapszabálya!

Előzmény: További magyar hang (459)