Pierr_Kardán Creative Commons License 2014.11.20 0 0 7604

Az igazság az, hogy bár nagy Görögország rajongó vagyok, de én nem fogok ennyi helyre eljutni Görögországban, mert annyi szép hely van a világon, hogy szerintem vétek lenne csakis egy-két országba menni nyaralni, utazni.

 

Mivel sok országba szeretek utazni, elég sok fórumot olvasgatok, ahol olvasom, hogy sokan évről-évre nemhogy egy országba, hanem ráadásul mindig ugyanabba az apartmanba utaznak. Ez egyrészt jó, mert valószínűleg sokkal problémamentesebben utaznak, mint azok, akik mindig máshová mennek. Másrészt szerintem ők sokmindenről lemaradnak, kevesebbet látnak a világból, mintha mindig új helyeket fedeznének fel.

 

Sok kedves országom van (Tunézia: a Szahara szerintem szintén a kötelezően meglátogatandó uticélok között van, Törökország: a tengerpart egyesíti Görögország és Horvátország szépségeit és elképesztő mennyiségű látnivaló van az országban, Egyiptom: Luxor és Kairó mellett a Vörös tenger élővilága is páratlan, Olaszország: a történelmi látnivalók és az emberek életvidámsága, Csehország, Franciaország, Belgium, meg stb. stb.)

 

A beszélgetés itt abból indult, hogy hova küldje az ember a 60. születésnapjukra a szüleit, akik kicsit nehezen mozognak, kicsit ragaszkodnak az otthoni megszokott dolgaikhoz. Szerencsére sok jó ötlet jött, a világ szép és sokszínű :-)

Előzmény: szkati (7603)