tarack_7 Creative Commons License 2014.11.14 0 0 4064

Immunotic ügy:

 

Felhívás:

mivel birtokomban van az az ügyvezető srác bűnösségét megállapító ügyészségi határozat (én csak azután jelentettem fel őt büntetőhatóság előtt, miután előtte ő jelentett fel engem) ezért most megnyílt az út a kártérítési perek előtt is.

 

Ez -lássuk be- jó hír azoknak akik szeretnének megszabadulni ettől a méregdrága szerkezettől, mert pl. végső kétségbeesésükben vásárolták meg, s mint az én ismerőseim esetében annak idején, hatástalannak bizonyult pl. a rák és egyéb súlyos betegségek ellen.

 

Szakjogászok szerint ez a határozat bőseges alap a kártérítési perekhez. A srác bűnösségét ugyanis jogerősen állapította meg az ügyészség a fogyasztók megtévesztése miatt, de bűnbánó magatartása miatt 2 évvel elhalasztották a vádemelést. (A bűnbánat komolyságához erős kétség fér, ezt szakértői véleménnyel tudom igazolni, ezért ennek a hatósági ügynek is lesz hamarosan folytatása)

 

Amit tenni fogok az ügyben: ezt a határozatot eljuttatom a lehetséges vevőkhöz, pl. a facebook partnereihez, akik között nyilván sok a vevő is. (ezen adatbázis lementéséről már gondoskodtam időben)

(A srác sajnos nem akarja a megtévesztő tevékenységet abbahagyni, ez számomra tisztán kiderült a mai napon...pedig a hatóságoknak ezt megígérte...sőt továbbra is fenyeget engemet is)

Ezen felül -természetesen- ez az infó napokon belül meg fog jelenni minden komoly egészségügyi fórumon.

 

Azonban segítségre is szükségem lenne tőletek: az összes lehetséges vevő felkutatása nehézkes, s nem mindenkihez juthat el ez az üzenet sem. Ezért kérem, hogy akinek van ilyen ismerőse és pert akar indítani az Immunotic kft ellen a megtévesztés miatt jelentkezzen az alábbi címen: tarack717@gmail.com

 

Meg fogja kapni a bescannelt okiratot amely a megtévesztést igazolja, s így az esetleges pert gyakorlatilag automatikusan fogja megnyerni, de jó esélye van arra is, hogy a cég visszafizeti önként a teljes vételárat. (ugyanis olcsóbb neki ezek után, mint alperesként megtenni ugyanezt)

 

Ebben segítsetek tehát: kérdezzetek rá az ismerősüknél, aki ilyen készüléket vett, hogy vissza akarja-e kapni a vételárat,s  adjátok meg neki ezt az e-mail címet.

 

Álljon helyre a rend az erőben.

 

Köszönöm.

Előzmény: lingar4 (4062)