a14789 Creative Commons License 2014.11.14 0 0 8363

"miért füstöl ki, miért nem jó, miért nem működik."

Szövegértési problémáid vannak, de ez nem új keletű.

Ha kíváncsi vagyok a "szakértők" véleményére akkor pont arra a meggyőződésre vagyok kíváncsi ami neked berögződött.

Mi a véleményed és ha problémát látsz hogyan gondolod megoldani.

Sok eset van

- tévesen ítéled meg a problémát

- nem teljes körűen látod, hiányzik sok minden

- a megoldásod csak néhány esetre igaz

Szó sincs arról hogy sértegetnék bárkit, csak az az érdekes hogy valószínűleg te is tudod hogy képtelen vagy összefoglalni a problémát és rájöttél hogy ha hiányos a véleményed akkor véletlenül elmondok majd valamit amit nem tudsz és akkor úgy érzed hogy sérül a presztízsed.

Ego problémáid vannak.

Ez a hagyományos tekintélyelvű megközelítés, olyan mint az orvosoknál hogy a segédorvos nem mondhat semmit mert a főorvos mindent jobban tud és kész, akkor is ha a beteg meghal.

Kályhás témában egy sérthetetlen szaktekintély , vezető cége által épített kályha meghibásodott és a tulaj kihívott arra az időpontra amikor kijött a nagy ember. Egy csomó kérdést tettem fel neki és kiderült hogy alapvető dolgokkal sincs tisztában (de a kályha nagyon szép volt, csak belül szétment). A védekezése eleinte tekintély elvű volt (így csinálják kétszáz éve, ezt így kell, szakkönyv stb.) Aztán rájött ő is hogy sötétség van a  fejében, és indokolatlan volt a kialakítása a kályhának abban a formában (talán többet nem tesz ilyet).

Mindent megtett és vállalt +5 év garanciát !!!! hogy ne derüljön ki az eset ezért nem mondhatom meg a nevét, mert nem lenne fair.

Tehát tudtam előre hogy nem lesz itt senki aki ebben a témában lenyomja ide a tuti ismereteket. Na ná hogy nem, mert minden reggel röhöghetne magán a borotválkozás közben.

Ha tudod a megoldást írd le, ez nem szabadalom hanem munkamódszer. Nem is lehet levédetni.

A tollaid már kinőttek, nem most hanem, egy éve.

Előzmény: sancibácsi (8362)