tarack_7 Creative Commons License 2014.11.12 0 1 4059

Az Immunotic Kft nem nyugszik:

 

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznaloknak/indulo_eljarasok/indulo_eljarasok_2014/a_gazdasagi_versenyhivatal_utovizsgalatot_inditott.html

 

A GVH kénytelen volt az Immunotic KFT elleni utóvizsgálat indítására. A cég -a gyanú szerint- nem tartotta be a GVH 2013-as határozatában előírtakat, (sőt, a tavaly kirótt 2 milliós bünetés sem zavaraj őket) és továbbra is rákellenes és egyéb betegségekre ható csodaszerként reklámozza elektromos eszközét.

Az eszköz orvosi teszteknek nem vetették alá, kettős vaktesztet sem végeztettek, egészségügyi engedélyekkel nem is rendelkezik.

 

részletek:

http://forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=751

 

Az efféle utóvizsgálat nagyon ritka, a cégek -eddig- be szokták tartani a GVH határozataiban foglaltakat. Az Immunotic KFT kivétel.

Az Immunotic nem igazán fogadja ezt el, sőt, mindenkit beperel vagy bírósági eljárással fenyeget, (még az indexet is ügyvédi felszólításokkal bombázza) miközben a GVH már a második eljárást indítja ellenük. Időközben -idén októberben- a nyíregyházi járási ügyészség -fogyasztók sokszoros megtévesztése miatt- megállapította az ügyvezető bűnösségét, de a vádemelést 2 évvel elhalasztotta a nyíregyházi cég ügyvezetője esetében.