vzstrial Creative Commons License 2014.11.12 0 0 156197

Nagy igazság van Boxer mondatában, viszont egy lelkes kezdő - és ide sorolom jómagam is - néha nagyon nem tudja mit akar és mik vannak és amikor meglát egy újdonságot (számára) akkor elkaphatja a gondolat, hogy hú ez is kell. Így képzeletben már vagy 100 db-ot számláló gyűjteményem van :D ilyenkor nagyon jó és kivételesen hatékony eszköz az, ha nincs sok pénzem - illetve időben belegondolok, hogy tényleg az kell-e...

 

Épp egy ilyen fellángolás közepette APT-t privátban fárasztottam a japán 6139 vonalon levő kérdésekkel, mert nap mint nap több és több verziót láttam és hú ez is tetszik, hú az is :D nem csoda, hogy ha most kicsit pihenőn van :D ezért elnézést :)

Az óra ami tetszik az természetesen belpiacos.. Seiya "barátom", épp talált is egyet. Meglátjuk, most azt mondom kell / tetszik. Meg is van a projekt további része.

 

Visszatérve Boxer kijelentésére, kell egy kis idő míg kirajzolódik, hogy valójában mit is akar az ember. Sokáig - 5-6 évig - csak a Spiritem volt, idén máris kettő órát vettem és akkor kristályosodott, hogy amit nézek az a Day-Date "komplikációs" órák. Amíg nem volt elvoltam a sima dátumos Spirittel. Ha most órát nézek - 6139 - akkor már alap, hogy azért ez benne legyen.

Előzmény: Wreck Diver (156195)