Milán Magyari Creative Commons License 2014.11.11 0 0 57654

Sziasztok!

Nemrég lettem tulajdonosa egy citroen xsara II-nek, 2003 évjárat, 1.6 16v, és lenne pár kérdésem a típushoz kapcsolódóan.

Az egyik problémám, amit látok, hogy többen írtak, és típushibaként írható le, ma reggel jelentkezett, miszerint  a fűtéskapcsolómat "AUTO" állásba kapcsoltam, és miután visszaakartam kapcsolni "0"-ba, folyamatosan csak pörög. Olyan mintha maxon menne. Gondolom esetemben is a tranzisztorpeobléma áll fenn.
Tudna esetleg segíteni valaki, hogy ezek hol szerezhetőek be, illetve láttam hogy le volt írva, hogyan kell cserélni, ebben is elfogadok minden segítséget.

 

...A másik, pár napja fennálló problémám, hogy a számítógép vezérlő gombja nem irányítja a computert, és nem váltogatja a kijelzőn a fogyasztásra, illetve megtehető távolságra vonatkozó adatokat. Erre is szeretnék kérni valami megoldást ha lehet.

..és egy következő problémám, ami igazából annyira nem zavaró, hogy a tolatóradar nem működik benne, amint berakom rükvercbe az autót, sípoló hang hallatszik csak, mintha kikapcsolnám a radart. Nemtudom hogy ez típushiba-e, vagy van-e valami mód, hogy kiderítsem mi a hiba, de ha már van, jó lenne ha működne :)

 

Mindezek ellenére Örülök hogy ezt a típust választottam, mert nagyon jó a teljesítménye, fogyasztása, felszereltsége.

 

Segítségeteket előre is köszönöm!