gurabli Creative Commons License 2014.11.10 0 0 4987

Ebben az esetben is próbáld meg elintézni a laparoscopiás műtétet, mert ott pillanatok alatt elrendezik a még nem egyértelmű, de már meglévő sérvet is. Ennek több előnye is van: 1) a laparoscopiás műtétből jelentősen gyorsabb a felépülés, kisebb a fájdalom (aznap és másnap egy kicsit rossz, de semmi vészes) 2) a meglévő sérvet ellátják, majd egyből, ugyan azon a nyílásokon keresztül elrendezik a kezdődő sérvet is, vagyis nem kell majd egy újabb műtét, egyszerre túl leszel az egészen és elfelejtheted.

 

Ha mégis kiderül, hogy nem sérv a másik felén, akkor is sokkal jobban jársz! A kórházak többsége nem engedélyezi a laparoscopiás sérvműtét pár egyszerű oknál fogva:

 

1) sokkal drágább, mint a hagyományos módszer

2) speciális felszerelés kell hozzá, műtő

3) kiváló szakember, sebész, kell hozzá, amiből sajnos nincs sok. Maga a módszer komoly szaktudást és gyakorlatot igényel a sebész részéről, külön képzést is. Az ezzel nem rendelkező sebészek természetesen egyből az anyagiakra fogják majd, hogy azért nem lehet!

4) az OEP gyalázatos módon nem veszi figyelembe, hogy jóval kevesebb megterhelés éri a beteget, és sokkal gyorsabb a felépülés, hiába kevesebb pl. a táppénz (irodai munkába 2 hét után lazán vissza lehet menni, tapasztalat)

 

Gondold át! Itt biztos, hogy tudnak segíteni, hogy kihez tudsz fordulni Pesten!

Előzmény: galaxi46 (4986)