Zsuzsa89 Creative Commons License 2014.11.07 0 0 17399

Sziasztok... nálunk is zajlik az élet... én a szokásos napi köröket futom - bölcsi-ovi-suli-meló-ugyanez visszafelé :) Még jó, hogy csak 6 óra meló, 8-at nem bírnék ki... Amúgy a csajok szépek, okosak, aranyosak, néha-néha egyik-másik bekattan, de aztán elmúlik szerencsére :) ontopic nagylányom kiskamaszodik, ezt elsősorban arra értem, hogy megváltozott a hozzáállása dolgokhoz, érdeklődési köre, komolyabb lett, sokszor meglep az önállósága... suli jól megy, itthon olvas, könyvet ír, gépen játszik, olykor látványosan unatkozik, szereti, ha kap feladatot (pl. adatrögzítésre nagyon jól alkalmazható - bármi, csak számítógép legyen)... sokszor elvonul a szobájában, biztosan nagylányos dolgokkal foglalkozik, zenét hallgat... végre egyedül fésülködik!!! :)))) halleluja!

Közepesem sajnos középső-gyerek-szindrómás, sokat őrlődik, duzzog, hisztizik, bizonytalan, szeretet-hiányos, vagy éppen röpköd a boldogságtól, nagyon hullámzó, nem tudja eldönteni, mit akar, hol egyedül akar lenni, hol a tesóval egy szobában, leginkább ő adja fel nekem a leckét... dolgozni kell rajta/érte/vele...  Picurkám imádja a bölcsit, itthon is minden oké vele, de néha nagyon akaratos, és túl hangosan kiabál, ha akar valamit... Mindhárom gyerekem teljesen más! 

 

Kicsit elhanyagoltuk mostanában a topicot, de akárhányszor idenéztem, nem történt túl sok minden.... Biztosan mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk... Kis gyerek - kis gond, nagy gyerek - nagy gond? :)))