halaloszto Creative Commons License 2014.11.06 0 0 80606

A bútoros témában tényleg nulla. De az építőiparban egyáltalán nem. Akikkel te beszéltél, azok a régimódi szakik, tégla, malter, serpenyő az ő területük. 

 

De mostanában a fellendülés nem az ő területük volt. Hol kapsz te mondjuk csempét választékban azonnalra? Vannak mindenféle csempestúdiók, de mindent meg kell rendelni. Csempe élvédőből rendes színválaszték? Teljes színszortiment fugából, külön mapeiből és cimsec-ből, meg olcsónak sakretből, mindhez színazonos sziloplaszttal? És ez csak egy terület. Pláne hol kapod meg egy helyen a burkolós anyagokat meg a kőműves anyagokat és még egy kis villanyos cuccot is? És hol kapod meg ezeket mondjuk du 4 után, netán hétvégén? Mert a nagy fellendüléskor ment a meló hétvégén is. Ráadásul volt pénzük a megrendelőknek, belefért az árba az a 10-20%.

Itt pesten a szakik jelentős része nem baszakodott órákat hogy bejárja a csavarboltot, építőanyagtelepet, szerszámboltot, burkolós szaküzletet. Reggel jópár volt belőlük az obiban. 

 

Nézd meg, most is hirdetig hogy ha raklap téglát veszel van rá engedmény. Hidd el, azért hirdetik, mert van aki raklap téglát vesz/vett náluk. Ebben van a nagy pénz, erre álltak rá. 

 

A kisembert, aki 5 kilós falfestéket vesz, meg három ytongot, meg akinek a teljes tábla osb vagy a 20kiló csemperagasztó az sok, azt le sem szarják.

 

 

Vajk

Előzmény: GPS (80588)