Abstract Flame Creative Commons License 2014.11.04 0 0 5664

A kérdés még mindig a következő: Hogyan korbácsolhatom fel az érzelmeimet? Hogy el tudjam gyászolni azokat a dolgokat, amiket nem kaptam meg a szüleimtől?

Estimese, őszinte ölelés, puszi, simogatás, gratuláció, bíztatás, védelem, egészséges táplálás, őszinte érdeklődés és odafigyelés, az akaratom figyelembe vétele, a kívánságaim figyelembe vétele, a véleményem figyelembe vétele, stb...

 

Eddig, ami a legjobban működött az a hipnózis a pszichológussal. "Visszamentem" gyerekkori rossz élményekhez az időben. Ez totál hatásos volt. Csak sajnos erre most egyelőre nincs lehetőség az anyagi vonzat miatt.

Próbáltam már sok módszert. Amik bejöttek: leírni az érzéseimet a különböző negatív eseményekről, drámákat nézni, leírni, hogy mit mondanék a szüleimnek, ha beolvasnék nekik.

 

Majd szeretnék pszichodrámára járni. Állítólag nagyon hatásos az is, de szintén nem ingyenes...

 

Hallottam még pár alternatív terápiás módszerről, aminek a fele nem elfogadott, amásik fel pedig illegális. Azért nem hiszem, hogy ezeket kipróbálom, mert nem olcsóbbak, mint a pszichoterápia, és minek kockáztatnék, mikor a pszichoterápia sikeres gyógymód.

 

Van valakinek még ötletea felsoroltakon kívül?

 

Kösz

Flame