Törölt nick Creative Commons License 2014.11.02 0 0 27205

"Azon még nem gondolkoztatok el, hogy miért tart ott ez az ország, ahol? Miattatok! Mert az emberek állandóan azt szajkózzák, hogyan nem lehet."

Senki nem azt szajkózza miért nem lehet, csak pár bökkenőt, amit szerinted simán meglehet oldani felvázolunk, hogy nehogy bilibe érjen a kezed és kellemetlenül érezd magad utána. A helyi közlekedést sokkal könnyebb megszervezni, mint a helyközit, ezt sose felejtsd el. Sokkal több olyan tényező játszik, amire te még álmodba se tudsz gondolni pedig napi szinten létezik.

" de a fejlődést úgy sem fogjátok tudni megállítani. Amikor pedig pár év múlva bevezetik azt a rendszert amiről beszéltem, akkor remélem vissza emlékeztek erre a napra. Mert ha hiszitek, ha nem, ez a rendszer működni fog."

Senki nincs a fejlődés útjába, de ne akarjunk már csak azért ütemes menetrendet csinálni, mert az olyan f.sz., aki így gondolja az NINCS tisztában az adott környék közlekedésével. Lásd Debrecen-Nagykereki vasútvonal és hozzá kapcsolódó infra. (Érdemes lenne utána kérdezned ott miképp alakult ki a jelenlegi rendszer, milyen kínok között. Csak mert azok kezébe, akik ott megcsinálták előbb adnám oda a megrendelő helyébe a tervezési lehetőséget, mint neked.)

Egy Pécs-Komló vonalra az ember könnyen kitud alakítani bármiféle menetrendet, mert ott van utas bőven. (Ugyan így Pécsvárad felé is.

Pár hsz. korábban írtad a lépcsőzetes munkakezdést, na abból is látszik, hogy nem érzed egyiknek se a súlyát, egyik időpont üti a másikat. Kicsit próbálj meg reálisan gondolkodni.

Előzmény: Fejleszt (27204)