Fejleszt Creative Commons License 2014.11.02 0 0 27204

OFF.

 

Azon még nem gondolkoztatok el, hogy miért tart ott ez az ország, ahol? Miattatok! Mert az emberek állandóan azt szajkózzák, hogyan nem lehet.

 

Az igazság az, ha igazán hozzá értők lennétek, akkor értettétek volna a hozzászólásaimban a lényeget, ehelyett elkezdtétek szajkózni, hogy miért nem valósítható meg.

 

Nem baj, lehet hülyének nézni, elmondani bárminek, de a fejlődést úgy sem fogjátok tudni megállítani. Amikor pedig pár év múlva bevezetik azt a rendszert amiről beszéltem, akkor remélem vissza emlékeztek erre a napra. Mert ha hiszitek, ha nem, ez a rendszer működni fog.

 

Tibor! Ismerem a mai viszonyokat. Már az elején leírtam, hogy ezen változtatni kell. Hogy miért? Mert meg fog dögleni a tömegközlekedés, ha ezen az úton halad tovább. Én arra tettem javaslatot, hogyan lehet megcsinálni. A nevemet meg pont nem fogom megadni. Igen, álarc mögé rejtőzöm, hogy a magadfajta szőrszálhasogató emberek ne találjanak meg. De ha élsz még (gondolom fogsz) pár évet, akkor biztos látni fogsz engem néhányszor.

 

ON.

Előzmény: htibor (27199)