misbelief Creative Commons License 2014.10.31 0 0 53402

Szándékos tudatlanság vagy tudatos megtévesztés ?

 

A történet :

Még augusztus közepén lettem arra figyelmes, hogy az egyik szegedi üzemanyagkút LPG tankolás esetén a következő akciót vezette be. "Tankoljon alkalmanként legalább 20 L LPG-t 10 alkalommal, és Törzsvásárlói kártyát igényelhet, melyre a tankolás árából kedvezmány jár."
Sem a kútkezelő, sem a pénztáros nem tudta megmondani meddig fog tartani az akció, mennyi idő alatt kell összegyüjteni a 10 bizonylatot. Telt múlt az idő, mindíg ide jártam tankolni gyűltek a bizonylatok.
Minden egyes alkalommal tankoláskor megkérdeztem tart e még az akció, gyüjtsem e a bizonylatokat. Mindíg igen volt a válasz. Október elején meglett a 10. bizonylat, kitöltették velem az igénylőlapot és vártam türelemmel. Ma is voltam nálluk tankolni, kedvesen megkérdezték van e kedvezménykártyám, válaszoltam nekik, már egy hónapja igényeltem, gondolom hamarosan megérkezik. Ahogy hazaértem levél várt a postaládában a szegedi üzemanyagkút debreceni központja küldte a következőket írva :
"LPG autógáz törzsvásárlói akciónk időtartama 2014. szeptember 30-ig tartott. Az Ön által eddig összegyüjtött számlák az akció elvárásainak nem felenek meg ezért nem tudjuk elfogadni a kártya igénylését.
Kérjük, hogy továbbra is tankoljon töltőállomásainkon, gyüjtse havi rendszerességgel az LPG tankolásainak bizonylatait, mert a 2015 évben induló törzsvásárlói akciónk keretében a most visszaküldött számlákat is fel tudja használni a tözsvásárlói kártya igénylésére."


Trükkös mi ?

A kutasok nem tudták, vagy nem akarták tudni meddig tart az akció, még az októberi tankoláskor is ott volt a "kintfelejtett" rektlámtábla, mely az akciót részletzte, de mindenféle dátum, határidő nélkül. Természetesen ezt bizonyítani már így utólag nem lehet, így egy dolog maradt, elkerülöm őket a továbbiakban.