Kis Kovi Creative Commons License 2014.10.31 0 0 260738

Utólag be kell látni, hogy nem volt alap nélküli az aggodalmuk, pedig elsőre én is hülyeségnek tartottam.

 

Nem mindennapi jelenség egy hazai másodosztályú mérkőzésen külföldi (jelen esetben legynel) szurkolói csoportot látni, főként a vendég szektorban, és ha ehhez még fradi szurkolók is társulnak. Állítólag a mérkőzés előtt az utcán is jó pár zöld volt, akik egy része a stadionba azért már nem érkezett.

(Lehet, hogy a másodosztálynak köszönhetően - egyelőre nem kötelező a szurkolói kártya itt - egyfajta zarándok stadion leszünk:)

 

Mások biztos többet tudnak erről, és nem csodálkoznék azon, ha a foci - az után gyülekező, Vasas mérkőzéshez sok relevanciával nem bíró - csak ürügy lett volna az uraknak a rögtönzött meetinghez.

Szerencsére a stadionon belül különösebb probléma ebből nem adódott, sőt némi foci hangulatot is csempészett az eseménybe azzal, hogy nem ülte meg a hangulatot a hideg közöny, mert azért valljuk be, a játék nem igazán fűtötte be az embereket. 

Ettől függetlenül a magyar foci totális érdektelenségéhez végképp nem szükséges az utcai balhék újra meghonosodása, mert akkor a kilátogató "pár örült" számának tovább csökkenésével elég bizarr jelenség lenne bármilyen "profi" labdarúgásról beszélni.

 

A játék most elég volt a Zalaegerszeg elveréséhez, a biztos 3 ponthoz, de a távlati célokhoz azért még karcsú volt és nem az akarás hiánya miatt.

 

Gyertek vasárnap 18.00 órára a Fáy utcába, mert a röpis csajoknak ki lehet szurkolni a nemzetközi kupában való továbbjutást.

A Göd elleni kézilabdán is elég jó hangulat volt a múltkori hazai foci mérkőzés előtt, a vasárnapi mérkőzésen a hollandok ellen is lehetne valami hasonló, és gondolom jön pár "fapapucsos" is, hogy tényleg jó kis hangulatú esemény legyen.

 

Hajrá Vasas!

Előzmény: VASAS.JOCÓ (260737)