deszegregator Creative Commons License 2014.10.31 0 0 105911

Az az érzésem, hogy idő kérdése, de kutyakomédiába fog torkollni az otthonfőzés is. Becsalinak érzem ezt a regisztrációs kötelezettséget, nem szabad nagyon ráijeszteni a parasztra, mert nem fog regisztrálni, tehát előbb bocikám - bocikám, hogy jelképes összeggel becsaljuk, majd oda...szunk nekik. Főleg ha más rezsim jön...Ajjaj....

 

Tiltakozom a sorstársak vegzálása ellen, az 50 liter feletti főzővel rendelkezőkkel szembeni tervezetre gondolok. Erre kapacitásuk valóban nem lesz soha a szerveknek. (Nekem 45 literes főzőm van.)

 

Igazi szamárság, és csak átmeneti állapot lehet a bérfőzetők ilyen megmázsálása. Hatalmas irigységet fog szülni, és egyéb csúnya dolgokat. Átmeneti, mert úgyis szigorítás jön majd az otthonfőzőkkel szemben is, csak idő kérdése.

 

Őszintén örülök hogy Csalló úr nyugdíjba vonul. Eljárt felette az idő, nyilvánvalóan blőd valótlanságokkal, általánosításokkal vagdalkozik, méltatlan dolog ez az egész pálinka/párlat világával szemben.

 

A regisztráció alkalmas eszköz lehet(ne) egy szürkébb zónába terelésre , de nem csak ez a célja szvsz, valószínűleg igaza van Csallónak, hogy ez sem fog a bíróság előtt megállni, tehát a regisztrációt mindenképpen követni fogja további zsebbe nyúló szigorítás.

Előzmény: kaktuszpeti (105857)