WISDOM02 Creative Commons License 2014.10.29 0 0 14676

Sziasztok!  Rendelni szeretnék a www.pvc-u-like.com oldalról,de amit kaptam összeget az adott termékre (csak kíváncsiságból beraktam a kosárba,de nem erősítettem meg a rendelést,mivel ahhoz regisztrálni kellene az oldalra) az alábbi összeget kaptam eredményül 7821,8871 forint. 

A táblázat ezeket az összegeket tartalmazza angol fontban.  Na már most,amit én kaptam 7821,8871 forintban,ez nagyon alacsonynak tűnik! Nem hinném,hogy az Egyesült királyság-ból 3,33 font-ért elszállítanák nekem amit rendelnék...   Lehet tévedek,de szerintem az a "VAT" a szállítási költség lehet,ami szerintem nevetségesen alacsony,főleg így,hogy a U.K.-ból szállítanák ide mondjuk budapestre a postahivatalba mármint a központi posta hivatalra gondolok.  Mert ha megúsznám 7821,8871 forintból az egészet,akkor meg is rendelném. Csak attól tartok,hogy majd még jönne hozzá valamilyen összeg plusszba!

Na meg mivel nincs bankkártyám,és nem tudom mennyibe lenne hogy a számlájukra elutalom az összeget. Mármint azt nem tudom hogy a tranzakció vagyis az utalás mennyi lenne,mert biztos hogy nem ingyenes.

Egyébként erről a termékről van szó :

Na meg még amit nem tudok,hogy a U.K. méretszabvány szerint ebből az overállból 2XL -es a legnagyobb méret,a kérdés csak az,rám jó lenne-e a 2XL-es méret,mert én 172~173 cm magas vagyok.  Mert ha teszem azt csak úgy megrendelném a 2XL-es méretet,nem lnne jó rám,akkor csak fölösleges pénzkidobás az egész!

Elsősorban olyanok írjanak,akiknek már van tapasztalatuk,de minden hasznos választ előre is köszönök! :)