krilin Creative Commons License 2014.10.29 0 0 167971

Szia!

 

Nekem neutrális lábra most hirtelen csak az Asics Nimbus, vagy a Nike Vomero ugrik be. Mindketten az adott márkák legpárnázottabb modelljei (Asics-nél van talán még a Kinsei ami még puhább és drágább).

Döme majd megírja milyen Hoka kell aszfaltra, azokat nem ismerem.

 

Mindhárom nagyáruház  kínálatát érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni.

A legtöbb információt tapasztalatom szerint a Hervis honlapja nyújtja, plusz az akciók is itt a leggyakoribbak a 3 közül. Ha éppen nincs akció, akkor viszont nem olcsóbbak, mint bármelyik szakbolt, sőt. Néhány Intersportban szokott lenni a nekik otthont adó bevásárlóközponttal összhangban kupon nap, ilyenkor 20% kedvezmény van. Pl Alléé, Mammut.

 

A szakboltokban is jó akciók vannak, pl nyúlcipőbolt spuri, stb. Sajnos a legjobbról lemaradtam nemrég, amikor ÁFA-val csökkentve lehetett bármit venni. Azóta feliratkoztam a hírlevélre.

 

Azon a 10 km-en nem hinném, hogy jelentős különbséget érzel majd az elfogyasztott energiában egy puhább cipőben. Azért már a Pulse sem az a habkönnyű darab. A Nimbus nehezebb nála, de nem hinném, hogy akár a tömege akár a nagyobb csillapítás miatt hasonló különbséget lenne mint a merevvillás és a telós bringák között.

Előzmény: Feli99 (167967)