tomlindudek Creative Commons License 2014.10.28 0 0 156064

Szervusz!

 

Az óra értéke eléggé nehéz kérdés. Ha el szeretnéd adni, max. pár ezer forint (ha egyáltalán találsz rá vevőt). Ez a design ezzel a levehetetlen lemezből hajlítgatott acél csattal nem a legkelendőbb manapság. Ha érzelmi értéke van, akkor megérhet ennyit a javítás.

 

Az üveg domborúnak néz ki. Ha méretsorból van bele passzoló, akkor 2-3.000.- Ft-ért tudjuk cserélni. Ha csiszoltatni kell, akkor reális az 5-6.000.- Ft. Kérdés még, hogy hogyan van rögzítve az üveg? Kell-e új üvegtömítés? Ragasztva van? (Ez innen nem látszik.)

 

Mi 2.000.- Ft-ért cserélünk elemet, de ha rossz a hátlaptömítés, akkor azt cserélni plusz egy ezres (ha az sima gumigyűrű, és itt valószínűleg az). Ebbe természetesen beletartozik a vízmentesség tesztelése is.

 

Ha az óra rettenet koszos állapotban van, márpedig az ilyen lemezcsatos órák általában tele vannak kosszal, akkor a egész elemcsere procedúrát csak teljes szétszedés és ultrahangos tisztítás mellett vállaljuk. Ez az elemcserével együtt 4.500.- 

 

Nálunk a csat igazítás amúgy ingyenes, de mocskos csathoz tisztítás nélkül nem nyúlunk.

 

A neked adott árajánlat nem elrugaszkodott. Azt nem tudom, dészáz topiktárs hol tud elemet cseréltetni 500.- ft-ért, de kíváncsi vagyok rá. Egy régi óra kinyitásakor rögtön bele lehet futni pár váratlan dologba és az ember máris elpiszmog vele fél-egy órát. (pl. az óra el sem indul. miért?, mi a hiba? méricskélés stb.) Hát nem tudom, miért lenne jó ingyen dolgozni és mellé adót, bérleti díjat, béreket fizetni.

 

Egyébként nyugodtan megírhatod, ki adta az ajánlatot. Nem titkos. Mi sem titkoljuk. :-)

 

Üdv.

 

 

Előzmény: Törölt nick (156055)