budapar Creative Commons License 2014.10.28 0 0 10222

Nem vagyok elég gyakorlott fórum látogató, ezért elképzelhető, hogy pontatlanul fogalmazok, bocs.

(Előszór ezt sem válaszként küldtem el, pedig azt akartam:)

 

Az élmények megosztása izgalmas, de egyező vágyak és lehetőségek esetén az természetesen egy társkeresés kezdő lépése is egyben. A szöveget nem hirdetésnek szántam, de nem nyilvánosan szívesen egyeztetek igényes emberekkel. budapar@freemail.hu

 

Az itteni nevek alapján nem igazán derül ki a hozzászóló neme. A szövegekből sem mindig és bocs, ha azt feltételeztem, hogy a nagy többség ff:). Pedig élőben is nagyon érdekelnek a nők tapasztalatai és véleménye a szexről és pasikról. Abból lehet a legtöbbet tanulni.

 

Azzal is egyetértek, hogy a szex 80%-ban az agyban játszódik le, nem egyszerűen biológiai kérdés. A külső és az adottságot azért fontosak, hogy egyáltalán eljussanak a partnerek egymás kiválasztásáig, megkívánásáig és az ágyig. Mert egyébként sosem derül ki, hogy mennyire illenek össze esetleg.

 

Érzelmek nélküli állatias aktusról pedig szó sincs, én ilyenben sosem vettem részt. Ezért nem járok profi kurvákhoz, pedig megtehetném és csodásan bőséges a választék. Kipróbáltam persze, de nem jött be. Sokkal izgalmasabb egy egyébként rendes, normális, esetleg látszólag szende nő, aki titokban mer és tud is őszintén "kurválkodni". Még izgalmasabb, ha a saját párom is ilyen. Őszintén irigylem azokat, akiknek a feleségükkel sikerül ezt megvalósítani.

Sok partnerem volt nekem is már, de jól csak azzal éreztem magam, akihez a testi vonzalmon túl min szimpátia, barátság, valamilyen emberi kapcsolat is fűzött. Persze egy néha  megmagyarázhatatlan okokból létező vibrálás kialakulása is kell. Volt olyan, minden tekintetben, bombázó csoporttársam évekig, akit valami miatt nem tudtam nőnek tekinteni, nem izgatott (meg is sértődött nagyon). Viszont hagyományos ff szemmel egyáltalán nem szép nőkkel is szexeltem már fantasztikusakat. Ettől is izgalmas a vonzalom, hogy sokszor nem tudjuk az okokat.

Előzmény: Törölt nick (10220)