.ETNA. Creative Commons License 2014.10.28 0 0 4263

Evicke, Bátapalánta, vagy nem tudom én még hány nicknevet kellett létrehoznod, kérlek akadj már le rólam! Már korábban is próbáltam Veled megértetni, nem tudom mit tehetnék még, hogy eljusson Hozzád: nem vagyok teljesen szkeptikus, de nálam egyszerűen NEM VÁLTAK be a tanácsaid! Nagyon fárasztó önmagam ismételni és elmondani, próbáltam, nem jött be, hidd el, nem vagyok ezzel egyedül, ennyi volt, köszi! Annyi topick és olyan sok fórumozó van, akinek írhatnál ... de még mindig nekem ... de miért pont nekem adsz tanácsot ... léééccci, neee :-))

 

Tudom,hogy nincs rá szükséged, ezért eszembe sem jut, hogy elmondjam Neked, hogy milyen sportot kellene űznöd, hogy fitt maradj, hogyan kellene kezelned a haragod, hogyan kellene megküzdened a betegség által kiváltott deformációk okozta nehézségekkel, vagy hová kellene utaznod, kérlek, Te is próbáld valahogy megérteni, nekem sincs szükségem arra, hogy tovább próbálkozz azzal, hogy beleszólsz az én életembe:-)

 

Még egyszer köszönöm, hogy segíteni akartál, szeretnék egyetlen tanáccsal én is segíteni Neked: nagyon nyers a stílusod, ami sokkal inkább vált ki ellenérzést az emberekben, mint szimpátiát, ezen érdemes dolgozni. A különböző tanokat hirdetőktől is el lehet lesni, hogy ha valamire rá akarnak bírni, valamiről meg akarnak győzni embereket, ha azt akarják elérni, hogy valóban el is higgyék nekik az általuk állítottakat, akkor a kedvesség, a jó modor segítségével sokkal hamarabb el tudják ezt érni!

 

Egyszóval, arra kérlek, hogy mindössze annyit próbálj megérteni: NEM HASZNÁL MINDENKINEK EGY DIÉTA... még akkor sem, ha Ti ezt "életmódnak" definiáljátok! De akkor így is: NEM HASZNÁL MINDENKINEK EGY - BIZONYOS ÉTELCSOPORTOKAT, ÉLELMISZEREKET KIZÁRÓ DIÉTÁN ALAPULÓ - ÉLETMÓD!

 

Igazán hálás lennék, ha most KIVÉTELESEN (!) nem válaszolnál, leginkább azért, mert semmi olyasmit nem írtam, ami választ igényelne. A fórumos évek alatt már mindent elmondtunk egymásnak, amit el el lehetett. Köszönöm.

 

Előzmény: Evicke2 (4260)