Laurence78 Creative Commons License 2014.10.26 0 0 105951

Sziasztok!
Az autó: 307 SW RHS DW10ATED 2012/12 havi.
Következő: Autocom diagnosztika rádug , meg tudom nézni a motor vezérlőt és ugye van benne egy olyan: több funkció az lenne a BSI és abba is bizonyos funkciókat elérni pl:üzemanyag szint óracsoport tesztje stb.
Vettem egy tampomat kart , be is tettem , előtt3 ellenőriztem a 307 klub fórumon leírtakat ami az utólagos tempomet beépítést vesézi ki azok rendben vannak és a tanítás jönne, ugye azt csak a PP2000 ből lehet nem gond van és interface is.
Előte Jena 307-el beszéltem telefonon (rengeteget segített már így is vadidegenként amit utólag nagyon szépen köszönök) Mondta , hogy a motorvezérlőbe és a BSI-be kell elvégezni bizonyos helyeken a tanítást.
PP2000 elő interface rádug a diagnosztikai csatira. A motorvezérlővel kommunikál a BSI-vel viszont nem. Amikor megvettem az autót akkor mindkét diaggal ment szépen , most csak az autocom kommunikál.
Történt előtte még az , hogy az akkumulátort fel kellett töltenem, akku saru le töltés végén fel. Lehet hogy itt ronthattam el valamit vagy a gyári interface szórakozik vagy a BSI-nek lett valami gondja?
Biztosítékok rendben , minden működik szépen ablakok stb stb és rohadt mód nemértem az egészet...Találkoztatok már ilyennel? Köszönöm , ha valaki tud valami támpontot adni ezzel kapcsolatban. A BSI resetet még nem csináltam meg eddig.