RodeTulp Creative Commons License 2014.10.25 0 0 18338

Hát, hogy én is belekotyogjak, mivel én szoktam kikeverni, ezért tudom:

 

Nálunk a főzelékekbe a créme fresh megy habarásként, nagyon kemény állagú, de persze higítva.

A rakott ételekbe ez nagyon zsíros lenne (30 % a zsírtartalma), de a Digros és C1000-ben lehet 20 %-os, lightosabb variációt is venni ebből, mi azt vesszük rakott káposztához, krumplihoz, stb.

A zure room nálunk  nem vált be, nagyon savanyú ízt ad...

Persze, lehet, hogy márkája is válogatja. Te AH-ból veszed, vagy máshonnan?

Állítólag török boltokban is van tejföl, de ezt én még nem próbáltam, nem tudom, hogy hívják törökül:)!

Egyébként tapasztalat, hogy hazai anyagokból egész más ízű az étel... Az otthoni csirkét más táppal etetik, nemcsak az íze, állaga is más.... 

Előzmény: segítökéz (18337)