Zegzug Creative Commons License 2014.10.24 0 0 72178

Azzal ha átveszel egy politikai éllel megfogalmazott címkét, magad is azonosulsz vele. Ez esetben akkor 2 eset lehetett volna:
1. Egyáltalán nem újítunk meg idén semmit, mert az mindenképp "választási" lesz. Tavalyi dörgedelmednek így véletlenül sem tudtunk volna eleget tenni.
2. Megvárjuk a választások végét és csak most utána kezdtünk volna parkot építeni, mert köztudomású, hogy parkot és közterületet építeni nem ám jóidőben szokás, hanem kifejezetten novemberben kezdődően ideális. Ez esetben mindenképp vártuk volna rá a szakmai helyeslésed.
Tehát melyiket kellett volna választanunk? Egyébként Budafok-Belvárosban 4 év alatt 8 zöldfelület (vagyis mindegyik) újult meg egy ütemezett koncepció részeként, amire korábban sosem volt példa.

Közösségi tervezés fórumain úgy vélem nem nekünk kell alkalmat adnunk, ott inkább a norvég kormányzattal kell ezt megbeszélni mihez adják további pénzüket:)
Annál inkább volt alkalmad városházi berkekben, akár mint volt Városfejlesztési bizottsági tagságod által is véleményt formálnod. De mint említed, elküldted az észrevételeidet, tehát meghallgatták észrevételeidet, bizonyos meglátásaidat lehetséges módon be is fogadhatták. Az viszont tényleg csak sajnálatos ha nem kizárólag egyetlen ember összes kívánságát építik meg közterületi vonatkozásban, szemben szakmai egyeztetések során elfogadott és jóváhagyott, helyi, közvetlenül érintett szomszédos lakókkal is egyeztetett módozatokkal szemben.

Előzmény: zöldmeder (72177)