gyulakayak Creative Commons License 2014.10.22 0 0 37540

Nekem egy Werner Kalliste van ergo nyéllel, sajnos mániásan szeretek a sziklák közt bújkálni még hullámokon is igy párszor már belevátam a sziklába de ennek az evezönek meg se kottyan. Ha lenyomom a víz alá úgy ugrik ki belöle tavon se rossz de igazából hullámosabb tengeren mutatja meg mit tud. 

Elötte KAJNER túralapát volt a társam, na vele könnyebb és jobb túrázni mint a Wernerrel csak lenyúlta tölem a nejem :D , ez volt az a lapát ami egyáltalán nem terhelte meg a hátat olyan könnyedén húzta a vizet mint egy gronlandesa viszont sokkal "nagyobb" sebességre is képes. 

Mindkét evezö teljes karbon és mindkettöt a kategóriája favoritjának tartom, árban nem tudom otthon mennyi de a Kajner evezöket ott egész jó áron látom a fb. kajakos oldalain csak ajánlani tudom, próbáljátok ki. Valoszinü a tengerikayak és a túraevezés miatt a rövid széles tollú lapátok nekem nem jöttek be, sokszor cserélgetünk és érdekes akik széles lapáttal eveznek nem tetszik nekik a Kajner lapát mert nem kell úgy húzni ezért az az érzésük, hogy nem halad mert nem dolgozik, pedig ott van végig mellettem.

A Werner lapát a széles után csámpázik a vízben az ergo nyéllel úgy mintha kanálra vagy gronlandesra cseréltek volna.