Sopronmg Creative Commons License 2014.10.22 0 0 5887

Figyeljetek. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99100049.TV itt a jogszabály, amin el kell indulnotok. 

5/A. §33 (1) A hitelezők érdekeik védelmére és képviseletük ellátására hitelezői választmányt alakíthatnak, amely figyelemmel kíséri a vagyonfelügyelő és a felszámoló tevékenységét, és a választmányt létrehozó hitelezőket képviseli a bíróság előtt, illetve a vagyonfelügyelővel, az ideiglenes vagyonfelügyelővel, a felszámolóval való kapcsolat során, továbbá gyakorolja az e törvényben meghatározott jogköröket.

(2)34 Minden adós gazdálkodó szervezetnél csak egy választmány működhet. .... A hitelezői választmány működtetéséhez később is csatlakozhatnak hitelezők. A csatlakozást nem lehet megtagadni, amennyiben a csatlakozni kívánók az (5) bekezdés szerinti feltételeket vállalják.

Hol vannak azok az emberek, akik benne vannak? Tudjátok mit csinálnak? Melyik felszámolónál ki van a választmányban?  Csatlakozzatok! Jogotok van hozzá. Akkor elsőként értesülhettek, mit csinál a felszámoló a vagyonnal. És tudtommal a nagy falat nem a Mátraholdingnál van, hanem a másiknál, bár egymással is perben vannak.

Előzmény: Toprongy1 (5886)