Törölt nick Creative Commons License 2014.10.21 0 0 76296

Ha lehet,hozzátenném,hogy parkolók nagyok,sok országút melletti kúton is nagy parkoló van(itt azért lámpa/kamera alá érdemes állni),a benzinkúton olcsóbbak a dolgok,mint itthon,gyorséttermek ilyesmi is olcsóbb,és nagyon sok kúton van wifi.Sokszor bevásárlóközpontoknál is meg lehet állni.
Országúton figyelni a tiltásokat,3,6 méteres híd 4 méteres,mert tengelyközéptől mérik.Sok a rossz út,de még több helyen már meg van csinálva,új autópályaszakaszok tökéletesek.
Viszont az új autópályákon figyelni kell,mert sokszor akár 60-80 km-en keresztül nincs kész egyetlen autópályaparkoló sem,vagy mondjuk 40 km-ig nincs lejáró,alaposan túl lehet szaladni a 4:30-as vezetésen.
Ezenkívül nem minden autópályán jó a box,van autópályakapus autópálya,ahol vagy becsipog,akkor jó,vagy nem,akkor az olasz autópályához hasonlóan ad az gép papírt,következő autópályakapunál kell fizetni.
Összességében sokkal jobban szeretem,mint Németországot,olcsó,jó,sok a parkoló,van hely,ha tankolsz,kapsz kupont,amit le lehet enni,stb.

Előzmény: Annamarias (76295)