TojásFej1111 Creative Commons License 2014.10.21 0 0 5431

Amikor végbél problémával küzdöttem, sok keresgélés után találtam egy bizalomgerjesztő rendelőt Budapesten, Dr. Bánfalvi Péter proktológus rendelőjét.


Bár szegedi vagyok, annyi rosszat olvastam a klinikai ellátásról, hogy inkább az utazás mellett döntöttem. Nem bántam meg! Akinek az ár döntő tényező, annak azt javaslom, hogy kérdezze meg telefonon. Az első vizit elég drága volt, de nagyon megérte. A második látogatásnál már sokkal kevesebbet kértek, többre pedig azóta nem is volt szükség. Mint kiderült, amit a háziorvosom - és így én is - aranyérnek hitt ("de ez olyan kicsi, hogy sebész szóba se áll magával, kenegesse oszt kész"), az valami egészen más volt, és más gyógymódot igényelt. 

Nem csak a körülmények nagyon jók (szép rendelő, nagy tisztaság), de a bánásmódról és a szakértelemről is csak a legjobbakat tudom mondani. 

Nekem két hétre sikerült időpontot kapnom, de a Doktor Úr honlapján lévő fórumon lehet kérdezni, szívesen válaszol. Így talán tud adni olyan tanácsot, amivel addig is ki lehet bírni, ha nagyon rossz a helyzet.

Hasznos hely: http://drbanfalvipeter.blogspot.hu/

Több éve tartó szenvedéstől segített megszabadulni, azóta is hálával gondolok rá.