És ha már nem tudok aludni, akkor engedjetek meg egy rövid bemutatkozást (tudom, illett volna az első belavau előtt): szóval immár 20 éve informatikai területen dolgozok és néha unom. (néha nagyon ... nem a kreatív oldalon tolom a szekeret - rendszerüzemeltetés, na ...)
És mivel mindig is szerettem a frissen fűrészelt fa illatát, gondoltam elütöm valamivel az időmet és kiélem a kreatív hajlamaimat. Nincs túl sok dokumentált harkálykodásom, de talán még lesz :) Ide egyelőre pislogni járok, figyelek, tanulok - azt látom hogy jó a közösség és alkalomadtán akár kérdezhetek is :) Elkezdtem az elejéről olvasgatni a fórumot, aztán belelapoztam a közepébe és azt gondolom, hogy alapvetően segítőkészek a fórumtársak . Szóval köszi JamesBond hogy anno elindítottad a topikot, remélem egyszer majd én is hasznos tag lehetek itt ;)
Az eszközparkom egyelőre jóval meghaladja a tudásomat és ötleteimet, de annyira talán nem is fontos mi van a butykosban. Illetve egyet megemlítek, mert életemben nem hallottam még erről a "márkáról", és a szokásos teszkó-rohamom alkalmával /ha el kell menni oda, mindig rohamot kapok és amíg a zasszony vásárol, én átmegyek az OBI-ba "lenyugodni"/ egy szemtelenül olcsó körfűrészt láttam meg. Őt ni:

CMI ... hát te ki vagy? No akárhogy is, meglátni és megszere(t/z)ni egy pillanat műve volt, 16 ropiért van hozzá parasztvakítós lézer(meg)vezető is ám . Mondjuk Anyjuknak nem volt őszinte a mosolya, mikor a parkolóban összefutottunk (má' megint miafrancotvettél), de majd majd feldolgozza :)
Szóval Bosch, CMI, Dremel, Hyundai ... nem vagyok márkahűnek mondható :) De nem is untatlak tovább benneteket, ellenben lefekszem ... reggő kelni kő.